Jan de Bie : verf en inkt, doen en laten. - Mes, Ulco; van Boxtel, H.; Exhibition. Jan de Bie - Verzamelingen. Museum van Bommel van Dam Venlo. 2003-12-14. 2004-02-20 (Breda Venlo : Museum van Bommel van Dam Venlo P-Pers Publishers Breda, 2003)
Dit boek geeft zicht op het oeuvre van Jan de Bie, beeldend kunstenaar uit 's-Hertogenbosch. In de eerste helft van het boek komt de actuele stand van zaken aan de orde in de vorm van recent werk, de tweede helft geeft een bescheiden indruk van het eerdere werk, dat met name schilderijen, tekeningen en prenten omvat. De teksten zijn geschreven over een periode van circa tien jaar, en zij verhalen over de aard van de persoon en het werk, met hier en daar een grapje.
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog., coll. p. 94
Nederlands
boek
Keywords: de Bie, Jan