Double Exposure - ING Zetel West-Vlaanderen, Kortrijk (Kortrijk : ING Zetel West-Vlaanderen Kortrijk, 2003)
Abramovic, Marina ; Beecroft, Vanessa ; Boon, Elke ; Delibiot, Marie-Céline ; Dijkstra, Rineke ; Goldin, Nan ; Jones, Sarah ; Kurland, Justine ; Nixon, Nicholas ; Orlan ; Sherman, Cindy ; van Meene, Hellen ; Vermeire, Katrien
Nederlands
Exhibition. Double Exposure. ING Zetel West-Vlaanderen Kortrijk. 2003-11-29. 2004-01-31
boek