Mennesket : Es halvt arhundrede set gennem kroppen. - Balling, Gert; Deepwell, Katy; Gether, Christian; Hoholt, Stine; Zuckriegl, Margit (Ishoj : Arken Museum for Moderne Kunst, 2000)
Abramovic, Marina & Ulay ; Acconci, Vito ; Adler Petersen, Lene ; de Andrea, John ; Appel, Karel ; Aziz + Cucher ; Bacon, Francis ; Baselitz, Georg ; Beecroft, Vanessa ; Bourgeois, Louise ; Brus, Günter ; Burden, Chris ; Burson, Nancy ; Burton, Jeff ; César ; Chadwick, Helen ; Chapman, Dinos & Jake ; Constant ; Corpet, Vincent ; Cottingham, Keith ; Dijkstra, Rineke ; Donaldson, Anthony ; Ebbesen, Torben ; Export, Valie ; Freddie, Wilhelm ; Gilbert & George ; Gober, Robert ; Hansen, Svend Wiig ; Hanson, Duane ; Hatoum, Mona ; Jorn, Asger ; Justesen, Kirsten ; Kelley, Mike ; Kienholz, Edward ; Klein, Yves ; Kvium, Michael ; Lane, Abigail ; Lemmerz, Christian ; Mapplethorpe, Robert ; McBride, Will ; McCarthy, Paul ; Mendieta, Ana ; Messager, Annette ; Mühl, Otto ; Nauman, Bruce ; Nielsen, Palle ; Nitsch, Hermann ; Noble, Tim ; Norgaard, Bjorn ; Notarius, David ; Orlan ; Panamarenko ; Paolozzi, Eduardo ; Pearlstein, Philip ; Pistoletto, Michelangelo ; Prince, Richard ; Rainer, Arnulf ; Rauschenberg, Robert ; Richier, Germaine ; de Saint Phalle, Niki ; Schneemann, Carolee ; Schwarzkogler, Rudolf ; Serrano, Andres ; Sherman, Cindy ; Smith, Kiki ; Staehr, Lene ; Stelarc ; Sterbak, Jana ; Viola, Bill ; Webster, Sue ; Wesselmann, Tom ; Wilke, Hannah
Katalog p. 225-230
Engels & Deens
Mennesket - Et halvt arhundrede set gennem kroppen / Man - Body in Art from 1950 to 2000, Arken Museum for Moderne Kunst, Ishoj, 15 september 2000 - 14 januar 2001
boek
Keywords: Oostenrijk