10 paar : Art from Estonia and Flanders. - Jänes, Liina; Sobolev, Mari; Tamkivi, Jaanus; Van Durme, Veerle; Vandesompele, Germain; Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Brussel (Tallinn : The Ministry of Culture of Estonia, 2000)
Allik, Peeter ; Boon, Elke ; Joonas, Andrus ; Braeckman, Dirk ; Kiwa ; Claerbout, David ; Laamann, Tarvvi ; De Bruyckere, Berlinde ; Mikk, Toomas ; De Keyser, Raoul ; Mäetamm, Marko ; Labath, Frans ; Saarepuu, Silja ; d'O, Honoré ; Semper, Ene-Liis ; de Beeck, Hans Op ; Toomik, Jaan ; Rogiers, Peter ; Tuutma, Taave ; Vanden Eynde, Patrick
biog., ind. tent., gr. tent. per kunstenaar
Engels & Nederlands & Ests
10 paar : Art from Estonia and Flanders / Kunst uit Estland en Vlaanderen, Castle of Kuressaare, 9 July - 13 August 2000 ; Ontmoetingscentrum Hoeve Vandewalle, Kuurne, 2 September - 2 October 2000
boek
Keywords: Estland; Vlaanderen