El Indigenismo en diálogo : Canarias - América 1920 - 1950. - Angulo, Gonzalo; Bákula Budge, Cecilia; Candelaria Hernández, Maria; Castro Morales, Federico; Chirino, Martin; Cruz Leal, Petra-Iraides; Diaz Almeida, Juan Antonio; Melis, Antonio; Moreno Villarreal, Jaime; Centro Atlantico de Arte Moderno Las Palmas de Gran Canaria; Sala de Exposiciones Institutode Canarias Cabrera Pinto San Cristóbal de La Laguna (Las Palmas de Gran Canaria : Centro Atlantico de Arte Moderno, 2001)
Blas, Camilo ; Camino Brent, Enrique ; Codesido Y Estenós, Julia ; Dosamantes, Francisco ; Egas, Camilo ; Fleitas, Plácido ; Galecio, Galo ; Goitia, Francisco ; Guayasamin Calero, Oswaldo ; Guerrero, José ; Guzmán de Rojas, Cecilio ; Kingman Riofrio, Eduardo ; León Donoso, Pedro ; Mena Franco, Bolivar ; Mérida, Carlos ; Monzón, Felo ; Nuñes del Prado, Marina ; Oramas, Jorge ; Orozco, José Clemente ; Paredes, Diógenes ; Rimsa, Juan ; Rivera, Diego ; Sabogal Diéguez, José ; Santana Diaz, Santiago ; Siqueiros, David Alfaro ; Tejada, Leonardo ; Wallpher, Luis ; Zalce, Alfredo ; Reza Prudencio, Jorge de la
biog. p. 263-279 (spaans) p. 343-350 (engels)
Engels
Spaans
El Indigenismo en diálogo : Canarias - America 1920 - 1950, Centro Atlantico de Arte Moderno Las Palmas de Gran Canaria, 8 mayo - 1 julio 2001 / Sala de Exposiciones Instituto de Canarias Cabrera Pinto San Cristóbal de La Laguna (Tenerife), 4 septiembre - 5 octubre 2001
boek
Keywords: Canarische eilanden; Latijns Amerika