Gemartelde Tijd : 16 kunstenaars en de Marteling van de heilige Erasmus van Dirk Bouts. - Berben, Els; Betke, Wolfgang; Bossier, Jan; Bouckaert, Isabelle; Dehert, Catherine; Dusselier, Anne-Sophie; Hauben, Hadewijch; Loockx, Peter; Lowyck, Isabel; Monteyne, Nathalie; Pollers, Peter; Rock, Liesbet; et al. (Leuven : Klaarte vzw, 1995)
Betke, Wolfgang ; Bijl, Guillaume ; Copers, Leo ; Creten, Johan ; Devos, Danny ; de Vos, Eddy ; Götze, Moritz ; Mohr, Max ; Näher, Christa ; Officium Censorum ; Othoniel, Jean-Michel ; Peschken & Vöckler ; Slabbynck, Johan ; Theys, Frank ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; van Koolwijk, Claudia
biog. per kunstenaar
Nederlands
De Gemartelde Tijd, Kapel van de Romaanse Poort Leuven, 16 juni tot 27 augustus 1995
boek