Utopie van de periferie : Louis Paul Boons De Kapellekensbaan in confrontatie met Aalst vandaag en een visie op de stad van morgen. - 2012 Architecten; Atelier van Lieshout; Bex, Florent; Bisscheroux en Voet; De Nys, Jan; Engelen, William; Ervinck, Nick; Foulon, Jo; Geerlinks, Margi; Hap; Hoenjet, Frank; Kelderman, Lize; et al. (Aalst : Stedelijk Museum Aalst, 2003)
Downsbrough, Peter ; Kieckens, Christian ; Engelen, William ; Ervinck, Nick ; Vergara Santiago, Angel ; Luyten, Fabian ; Bisscheroux en Voet ; Pfannenmüller, Urs ; Curlet, François ; Piron, Lieven ; Roseboom & Weemen ; 2012 Architecten ; HAP ; Rawanchaikul, Navin ; Kelderman, Lize ; 't Jolle, Sven ; Visic, Loreta ; Atelier van Lieshout ; Van Ingelgem, Herman ; Foulon, Jo ; Versluis & Uyttenbroek & Carlier ; Grootjans, Loek ; François, Michel ; Braeckman, Dirk ; Serrano, Andres ; Dijkstra, Rineke ; Séchas, Alan ; Filliou, Robert ; Mistiaen, Carlo ; Visic, Loreta ; Van Duyl, Eveline ; Rudelius, Julika ; Smith, Paul ; Geerlinks, Margi ; Framis, Alicia ; Dumas, Marlene ; Nauman, Bruce
Nederlands
De utopie van de periferie : Kwetsbaar?, De Werf (Cultuurcentrum) Aalst. Stedelijk Museum Aalst. 29 november 2003 tot 15 februari 2004 en diverse locaties op rechter- en linkeroever
boek
Keywords: Aalst