World Press Photo 2001. - Pledge, Robert; Caermersklooster Gent (Amsterdam : Stichting World Press Photo, 2000)
Alam Kiron, Shafiqul ; Amendolia, Michael ; Baker, Greg ; Bieber, Jodi ; de Bode, Chris ; Brooks, Dudley M. ; Callow, David ; Chung, Chien-Min ; Coëx, Thomas ; Costa, Matias ; Dago, Jan ; Daniel, Julien ; Denis-Huot, Michel ; Diaz, Alan ; Dworzak, Thomas ; Foster, Jacqueline Mia ; Frakes, Bill ; Gafic, Zijah ; Georgeson, Tim ; Gerigk, Christoph ; Greene, Stanley ; Henden, Harald ; Hrusa, Jon ; Huber, Robert ; Jaspars, Christien ; Kashi, Ed ; Keulen, Chris ; Krause, Reinhard ; Lam-Duc, Hien ; Larsen, Claus Bjorn ; Lemon, T.J. ; Lowe, Paul ; Meckes, Oliver ; Mendel, Gideon ; Murphy, Seamus ; Norfolk, Simon ; Omori, Dale ; Ottawa, Nicole ; Park, Haseon ; Parke, Trent & Autio, Narelle ; Phelps, Bill ; Prinsloo, Karel ; Quidu, Noël ; Regan, Lara Jo ; Salem, Suhaih ; Salinero, Andrès ; Schlösser, Jordis Antonia ; Scorza, Antonio ; Shabi, Amir ; Sjtoekin, Joeri ; Squillante, Fred ; Stevens, Bruno ; Thomassen, Bo ; Turetta, Angelo ; Vanfleteren, Stephan ; Velengoerin, Vladimir ; Vjatkin, Vladimir ; White, David ; Zazueta Olmos, Antonio
deelnemers wedstrijd 2001 p. 141-147
prijswinnaars p. 136-140
Nederlands
World Press Photo 2001, Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 14.12.2001 - 06.01.2002
boek