Link : voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen Fotografie 2002 - 2003 = proposal for Municipal Acquisitions Photography 2002 - 2003 Stedelijk Museum Amsterdam - Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam Rotterdam : NAI Uitgevers Rotterdam Stedelijk Museum Amsterdam, 2003)
Schuitema, Paul ; Guermonprez, Paul ; van der Keuken, Johan ; Corthuys, Cas ; Kando, Ata ; van der Elsken, Ed ; Posthuma de Boer, Eddy ; van Denderen, Ad ; van Manen, Bertien ; Blok, Diana ; Gerritsen, Reinier ; Cops, Marco ; Wallrafen, Hannes ; Visser, Barbara ; Singels, Han ; Berger, Wout ; Koster, Jan ; Baart, Theo ; de Ridder, Misha ; Goossens, Marnix ; Manneke, Thomas ; Breukel, Koos ; Louwes, Annaleen ; Blokland, Sara ; van Westing, Albert ; Diederix, Elspeth ; Kaap, Gerald Van Der ; Komen, A.P. & Murphy, Karen ; Rudelius, Julika ; Tan, Fiona ; Eisenreich, Uta ; van Warmerdam, Marijke ; Ösz, Gábor ; Schwartz, Johannes ; Wiechowska, Monika ; Eijkelboom, Hans ; Vroege, Bas ; van der Kraan, Helena ; Boekhout, Henze ; Gudmundsson, Sigurdur ; van Golden, Daan
biog., ind. tent., gr. tent., coll., bibliog. p. 68-72
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Link: Voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen, Fotografie, 2002-2003" in het Stedleijk Museum te Amsterdam, 04.10.2003 - 31.12.2003
Engels
Nederlands
boek