Gedicteerde tekeningen : 12 januari 2003 - Langelaar, Marije; Manders, Mark; Stedelijk Museum, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2003)
Gedicteerde tekeningen is een workshop die doorging op 12 januari 2003 in het Stedelijk Museum Amsterdam, waarbij 22 kinderen tekeningen maakten onder leiding van Mark Manders en Marije Langelaar.
Nederlands
boek
Keywords: Langelaar, Marije; Manders, Mark