Young artists (selected by) Luk Lambrecht 2000 - 2002 - Manesse, Dirk; Aerts, Frans; Lambrecht, Luk; Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst), Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2003)
Cole, Stijn ; De Leener, Eva ; Dewilde, Hadelijn ; Ginneberge, Isabel ; Elma, Kadiriya ; Leurs, Lieven ; Oorlynck, Tynni ; Vosters, Vadim ; Wouters, Karel ; Timmer, Josine
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Young artists (selected by) Luk Lambrecht 2000 - 2002' in de Witte Zaal (Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst) in Gent, 11.06.2003-29.06.2003
boek