Afstudeerprojecten catalogus twee duizend en drie D : 2000 en 3D. - D'haeyere, Hilde; Darge, Moniek; De Vooght, Kenneth; Leus, Nicolas; Opstaele, Johan; Paridaen, Sjoerd; Paulo, Pai; Kunstencentrum Vooruit, Gent; Bijlokemuseum, Gent; Site # 02, Gent; Thermische Centrale, Gent (Gent : KASK (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) Hogeschool Gent, 2003)
Campaert, Thomas Faroukh ; Carlier, Nele ; Cengiz, Ilknur ; Engels, Christophe ; Feyaerts, Wouter ; Gerard, Thomas ; Van Ham, Tim ; Hendrickx, Jimmy ; Hofman, Katrien ; Karkousse, Michael ; De Kegel, Jan ; Lerooy, Thomas ; Pruvoost, Anneleen ; Vermeulen, Dieter ; de Vis, Tim ; De Vooght, Kenneth ; Warlop, Miet ; Wauters, Els
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Afstudeerprojecten 2000 en 3D' in het Kunstencentrum Vooruit in Gent en in het Bijlokemuseum in Gent en op Site # 02 in Gent en in de Thermische Centrale in Gent, 20.06.2003-25.06.2003
boek