Out 2002 : Laureaten / Laureates HISK - HISK, Antwerpen (Antwerpen : 't Elzenveld Antwerpen, 2003)
Bailly, Virginie; Zaman, Fanny; Ouwekerk, Susanna; Spee, Renate; Wauman, Wim; Van der Merwe, Hentie; Kolverud, Christian; de Wit, Bas
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Out 2002: laureaten / laureates HISK" in het Cultureel Congrescentrum Elzenveld te Antwerpen, 22.02.2003 - 09.03.2003
Engels
Nederlands
boek