Voorbij de grens : kunstenaars laten zich inspireren door 'Citoyen de la frontière' van Jozef Deleu - De Groeve, Hermine; Deleu, Jozef; Stubbe, Els; Van Doorne, Veerle; De Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis, Amsterdam; Museum van Deinze en de Leiestreek, Gent (Amsterdam Deinze : Museum van Deinze en de Leiestreek Deinze de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis Amsterdam, 2003)
Baumgärtner, Klaus ; Blanckaert, Koen ; Candas Salmon, Marie Odile ; Clarysse, Johan ; Clignett, Robine ; Dams, Jimi ; De Buck, Siegfried ; De Groote, Jean ; De Wachter, Jan ; Grard, Chantal ; Labath, Frans ; Parcifal ; Pollet, Piet ; Redjaian, Haleh ; van Biesen, Stefaan ; Vandekerkhove, Karien ; Verschueren, Piki ; Verschueren, Liesbet
biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Voorbij de grens" in de Brakke Grond Vlaams Cultuurhuis in Amsterdam, 05.09.2003 - 22.10.2003; en in Museum van Deinze en de Leiestreek in Gent, 23.04.2004 - 13.06.2004
Frans
Nederlands
boek