Watou poëziezomer 2003 : Opzij van het kijken : dichters en beeldende kunstenaars uit diverse landen in confrontatie met elkaar en de omgeving. - Alene, Ludwig; Barnard, Benno; Brassinga, Anneke; Buelens, Geert; Campert, Remco; Claus, Hugo, 1929-2008; Demets, Paul; Dewilde, Michel; Dewulf, Bernard; Doorman, Maarten; Enquist, Anna; Gerlach, Eva; et al. (Watou gent : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou, 2003)
Braeckman, Dirk ; Kentridge, William ; Douglas, Stan ; Hammons, David ; Serrano, Andres ; Ophuis, Ronald ; Isaacs, John ; Lipski, Edward ; Searle, Berni ; Gligorov, Robert ; Tomic, Milica ; Okón, Yoshua ; Morch, Marius ; Goodman, Frances ; Smith, Kiki ; Rawanchaikul, Navin ; de Vries, Anne ; Vermeulen, Angelo ; Therrien, Robert ; Förg, Gunther ; West, Franz ; Gormley, Antony ; Burkhard, Balthasar ; Graham, Rodney ; Poitevin, Eric ; Eggen, Ellen Ane ; Lafont, Suzanne ; Malstaf, Lawrence ; Smith, Kiki ; Kahrs, Johannes ; Van Severen, Dan ; Debaere, Hugo ; De Bruyckere, Berlinde ; Hofer, Andreas ; Grootjans, Loek ; Geers, Kendell ; Reeder, Jennifer ; Tchenkov, Valio ; De Beuckelaere, Lieva
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Engels
Frans
Nederlands
boek