The fall of Icarus : disaster - utopia : Flamand, Nyman, Plessi. - Flamand, Frédéric (1989)
dansvoorstelling in de Munt Brussel. Concept & regie door Frédéric Flamand, muziek van Michael Nyman, scenografie & video-omkadering door Fabrizio Plessi
biog.
Duits
Engels
Frans
Nederlands
boek
Keywords: Plessi, Fabrizio