Ik + De Ander : Contemporary art exhibition on the human condition : Hoe anders mag de ander zijn. - Aarsman, Hans; Alberdingk Thijm, Hester; Arink, Karin; Baas, Corrie; Blok, Cor; Bouman, Ole; Braidotti, Rosi; Cense, W.H.; Gevers, Ine; Goedkoop, Hans; Gullit, Ruud; Illès, Vera; et al. (Amsterdam : Artimo Foundation Amsterdam, 1994)
Picasso, Pablo ; Spero, Nancy ; François, Michel ; Viola, Bill ; Mik, Aernout ; Marker, Chris ; Ahearn, John ; Leonard, Brett ; Dumas, Marlene ; Hatoum, Mona ; Wall, Jeff ; Piper, Adrian ; Sherman, Cindy ; Fisher, Andrea ; Weiner, Lawrence ; Kleerebezem, Jouke ; Clegg & Guttmann ; Robaard, Joke ; Dunant, Henri ; Mandersloot, Frank ; van Warmerdam, Marijke ; Serrano, Andres ; van Lamsweerde, Inez ; Koning, Daniel ; Aarsman, Hans ; Bell, Craig ; Villevoye, Roy
vol. 2 : Ik + De Ander. Dignity for all : reflections on humanity : een manifestatie onder auspiciën van het Nederlandse Rode Kruis. Inhoud : Inleiding, Intentieverklaring, Comité van aanbeveling, Beschrijving manifestatie, Voorlopige lijst met namen van kunstenaars, Lijst van afgebeelde werken, Sponsoring, Begroting en dekkingsplan, Artistieke verantwoording, Samenvatting, Werkconcept, Beschrijving manifestatie.
Ik + De Ander : Contemporary art exhibition on the human condition, Beurs van Berlage, Amsterdam, June 16 - August 14
Nederlands & Engels
boek