Een Keuze 1986 : een tentoonstelling van hedendaagse kunst uit Nederland, België en Frankrijk - Blistène, Bernard; Sanders, M.; Smit, F.A.J.; van Krimpen, Wim; van Ravestein, W.A. (Amsterdam : Kunst Rai, 1986)
Baquié, Richard ; Bazile/Bustamante ; Boltanski, Christian ; Combas, Robert ; Dieleman, Piet ; Garouste, Gérard ; van der Heyden, J.C.J. ; van Hoek, Hans ; De Keyser, Raoul ; Lavier, Bertrand ; Luyten, Mark ; van Oost, Jan ; Scholte, Rob ; Schuil, Han ; Tordoir, Narcisse ; Vercruysse, Jan ; Verhoef, Toon ; Verjux, Michel ; Vermeiren, Didier
2 vol. : 1 ex. : catalogus, 1 ex. : kleine catalogus: Kunst Rai 86
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. p. 87-94
Een Keuze 1986 : een tentoonstelling van hedendaagse kunst uit Nederland, België en Frankrijk / Un Choix 1986 : Une exposition d'art contemporain des Pays-Bas, de la Belgique et de la France, Rai, Amsterdam, 4-8 juni 1986
Nederlands & Frans
boek
Keywords: België; Frankrijk; Nederland