Dans la rue : Franse affiches : een keuze uit de collectie van het Stedelijk. - Bernard, Pierre; Fuchs, Rudi H.; Stroeve, Ada (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2000)
Appel, Karel ; Bernard, Francis ; Bonnard, Pierre ; Braque, Georges ; Brodowitsch, Alexei ; Cappiello, Leonetto ; Carlu, Jean ; Cassandre, A.M. ; Cheret, Jules ; Cieslewicz, Roman ; Colin, Paul ; Degottex, Jean ; Dubuffet, Jean ; Faivre, Jules-Abel ; Francois, André ; Grapus ; Grasset, Eugène ; De Jong, Jacqueline ; Jorn, Asger ; Le Corbusier ; Lhote, André ; Loupot, Charles ; Matisse, Henri ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Meunier, Georges ; Miro, Joan ; Mucha, Alphonse ; Ne pas plier ; Nous Travaillons Ensemble ; de Paleologu, Jean ; Peynet, Raymond ; Picasso, Pablo ; Quarez, Michel ; Quernec, Alain Le ; Savignac, Raymond ; Segui, Antonio ; Steinlen, Théophile-Alexandre ; Topor, Roland ; de Toulouse-Lautrec, Henri ; Velickovic, Vladimir
Franse affiches uit de collectie van het Stedelijk, Stedelijk Museum Amsterdam, 11.3 - 2.5 2000
Nederlands & Frans & Engels
boek
Keywords: Frankrijk