Fashion = Mode2001 Landed - Geland # 2. - Dercon, Chris; Exhibition. Mode2001 Landed - Geland. Antwerpen. Open. 2001-05-26. 2001-10-07. organisatie + Flanders Fashion Institute Antwerpen. Het project omhelst vier tentoonstellingen en diverse evenementen in Antwerpen : Mutilate? -Verminkt MUHKA, Emotions - Emoties Politietoren, Radicals - Radicalen 't Eilandje Sloepenweg, 2Women - 2Vrouwen : Chanel voormalig Koninklijk Paleis, 2Women - 2Vrouwen : Rei Kawakubo - Comme des Garçons Statements en diverse locaties Antwerpen (Antwerpen, 2001)
Abramovic, Marina & Ulay ; Acconci, Vito ; Athey, Ron ; B., Franko ; Van Beirendonck, Walter ; BLESS ; Branquinho, Veronique ; Burden, Chris ; Chalayan, Hussein ; Chanel, Gabrielle ; Cianciolo, Susan ; Comme des Garçons ; Djodjov Pejoski, Marjan ; Figus, Angelo ; G + N ; Galliano, John ; Gutai Group ; Kawakubo, Rei ; Keupr - van Bentm ; Klein, Yves ; Krystufek, Elke ; Loh, Anke ; Margiela, Martin ; McQueen, Alexander ; Miki, Kanya ; Nauman, Bruce ; Ogden, Jessica ; Okabe, Ysuke ; Oppenheim, Dennis ; Orlan ; Pane, Gina ; Persoons, Jurgi ; Poell, Carol Christian ; Rainer, Arnulf ; Van Saene, Dirk ; Simons, Raf ; Theyskens, Olivier ; Vandevorst, A.F. ; Viktor & Rolf ; Watanabe, Junya ; Willhelm, Bernhard ; Wyss, Sonja ; Yamamoto, Yohji
Engels
Frans
Nederlands
boek