De kapel II : Dwarse doorsnede van de hedendaagse literatuur, filosofie, beeldende kunst, muziek en film. - Assies, Menno; Blokdijk, Anthony; Boudens, Luc; Buwalda, Minne; Dekker, Joera; Eijk, Mirjam; Gout, Cor; Hatvari, Erzsi; Hemmer, Nico; Hurkmans, Marc; Kagie, Eddie; Meereboer, Theo; et al. (Den Haag : Stichting Maldoror, 1991)
Dwarse doorsnede van de hedendaagse literatuur, filosofie, beeldende kunst, muziek en film. Samengesteld naar aanleiding van 6 Literair-culturele avonden in Den Haag (januari tot en met juni 1991)
Joris, Walter ; Bunnik, Nico ; Vercouteren, Katja ; Lunch, Lydia ; Bennett, Justin ; Bos, Freerk ; Boeye, Henny ; Arnold, Martin ; Starik, Frank ; Blokdijk, Anthony ; van der Oever, Victor ; Peterse, Lieselot ; Mulder, Anneke ; Gyömörei, Miska ; Paalman, Wilma ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Brus, Günter ; Bijleveld, Mieke
biog. korte biografie per kunstenaar & auteur p. 84-90
Nederlands
kunstcatalogus