als de kunst er om vraagt : de Sonsbeektentoonstellingen. - Boomgaard, Jeroen; van Mechelen, Marga; van Rijsingen, Miriam; van Winkel, Camiel (Amsterdam : Stichting Tentoonstellingsinitiatieven, 2001)
De Sonsbeektentoonstellingen: Sonsbeek 71, Sonsbeek 86 en Sonsbeek 93.
Althamer, Pawel ; Andre, Carl ; Armajani, Siah ; Art Orienté Objet ; Artschwager, Richard ; Asher, Michael ; Assmann, Christina ; Bagnoli, Marco ; Balka, Miroslaw ; Baumgartl, Monika ; Bazile, Bernard ; Beuys, Joseph ; Bladen, Ronald ; Blue Funk ; Boetti, Alighiero ; Boezem, Marinus ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Burr, Tom ; Bustamante, Jean Marc ; Casebere, James ; Chamberlain, John ; Corillon, Patrick ; Cragg, Tony (Anthony) ; d'Armagnac, Ben ; Deacon, Richard ; Dekkers, Ad ; Dekkers, Ger ; Dibbets, Jan ; Dion, Mark ; Dokoupil, Jiri Georg ; Dujourie, Lili ; E.R.G. ; Edinoff, Ellen ; van Elk, Ger ; Engels, Pieter ; Ericson, Kate ; Espaliú, Pepe ; Fabro, Luciano ; Fischli & Weiss ; Flanagan, Barry ; Fortuyn/O'Brien ; Fritsch, Katharina ; Graham, Dan ; Grosvenor, Robert ; Gudjonsdottir, Anna ; Hamilton, Ann ; Hohenbüchler, Christine & Irene ; Holzer, Jenny ; Horn, Rebecca ; Houshiary, Shirazeh ; Janin, Zuzanna ; Judd, Donald ; Kamagurka ; Kapoor, Anish ; Kawara, On ; Kelley, Mike ; Kemps, Niek ; Klingelhöller, Harald ; Koetsier, Hans ; Körmeling, John ; Kraan, Axel Van der ; Krause, Till ; Lavier, Bertrand ; Leiderman, Yuri ; LeWitt, Sol ; Long, Richard ; Manders, Mark ; Mass Moving ; Merz, Mario ; Merz, Marisa ; Messager, Annette ; Morris, Robert ; Mucha, Reinhard ; Nagasawa, Hidetoshi ; Nauman, Bruce ; Oldenburg, Claes ; Otterness, Tom ; Paik, Nam June ; Panamarenko ; Paolini, Giulio ; de Pavert, Jan van ; Penone, Giuseppe ; Phaophanit, Vong ; Piper, Keith ; Quinn, Marc ; Rinke, Klaus ; Röling, Wiek ; Rückriem, Ulrich ; Ruppersberg, Allen ; Ruscha, Edward ; Sandback, Fred ; Schaerf, Eran ; Schippers, Wim T. ; Schütte, Thomas ; Siekmann, Andreas ; Smith, Tony ; Smithson, Robert ; Snelson, Kenneth ; Snijders, Jeroen ; Spalletti, Ettore ; Stuyf, Koert ; etc.
Nederlands
boek