Beeldenstorm 1990. : Tentoonstellingen georganiseerd in het kader van 'Zuidnederlandse Ontmoetingen - Beeldende Kunst 1990'. - Van Den Abeele, Lieven; Peters, Philip; Van Elderen, R.; Wells, Vasily; De Beyerd, Breda; Stichting Zuid-Nederlandse Ontmoetingen, Eindhoven (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), 1990)
Besems, Korrie ; Bexkens, Henk ; Bijl, Guillaume ; Bruyninckx, Rob ; Copers, Leo ; De Keyser, Raoul ; de Nooijer, Paul ; Dieleman, Piet ; Dirkx, Piet ; Hocks, Teun ; Fabre, Jan ; Kemper; Margriet ; Koene, Peter ; Körmeling, John ; Maet, Marc ; Rombouts, Guy ; Droste, Monika ; Strik, Elly ; Swennen, Walter ; Tordoir, Narcisse ; van Oost, Jan ; Van Soom, Luk ; Vertessen, Liliane ; Visch, Henk
Beeldenstorm 1990, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), 25 maart t/m 29 april 1990, De Beyerd, Breda, 25 maart t/m 6 mei 1990, tentoonstelling georganiseerd in het kader van Zuidnederlandse Ontmoetingen - Beeldende Kunst 1990
Nederlands
boek
Keywords: Nederland