Pop & Artvertising. - Bulthuis, Peter; Büch, Boudewijn; Citroen, Hans; Kraat, Cor; Mansvelders, Pascalle; Pausma, Coen; Reisel, Wanda; Scholte, Rob; Servaas; Sweetlove, William; Voragen, Thei; Vrijman, Jan; et al. (Venlo : Museum Van Bommel Van Dam, 1992)
Pop & Artvertising is gebaseerd op een onderzoek van drs. Pascalle Mansvelders naar de relatie tussen Pop Art en reclame.
van Amen, Woody ; de Bièvre, Frank ; Haring, Keith ; Lichtenstein, Roy ; Oldenburg, Claes ; Pausma, Coen ; Ramos, Mel ; Rosenquist, James ; Scholte, Rob ; Servaas ; Spiller, David ; Sweetlove, William ; Warhol, Andy
Pop & Artvertising, Museum van Bommel van Dam, Venlo, van 21 mei tot en met 30 augustus 1992
Nederlands
kunstcatalogus