Codex : Collectie beeldende kunst Ignatius ziekenhuis Breda. - Legierse, Thérèse; Overkamp, E.J.; de Jonge, Piet; van de Linde, Dr. (Breda : Werkgroep Kunst Ignatius Ziekenhuis, 1992)
Deze catalogus bevat een overzicht van de aankopen uit 1990 en 1991 van de werkgroep Kunst Ignatius Ziekenhuis en de adviseur Thérèse Legierse.
Andriesse, Erik ; van den Ban, Hans ; Benjamin, Tim ; Boezem, Marinus ; Charlier, Jacques ; DC, Franky ; Copers, Leo ; Corillon, Patrick ; Daniels, René ; Engelsen, Jacomijn den ; Fabre, Jan ; François, Michel ; Goethals, Marc ; Gudmundsson, Sigurdur ; Hocks, Teun ; Hout, Ronald in 't ; Jacobs, Hein ; Janssen, Wim ; Jongenelis, Hewald ; Kantelberg, Peter ; Korsmit, George ; Mark, Arno Van der ; Meijers, Mathieu ; Meyerink, Johan ; Oorebeek, Willem ; Panamarenko ; Pearlstein, Alix ; Peeters, Sef ; Popma, Carola ; Rombouts, Guy ; Droste, Monika ; De Rooy, Noor ; Rozendaal, Arjo ; Schietekat, Jan & Paul ; Schuil, Han ; Van Sompel, Willy ; van Summeren, Ton ; Swennen, Walter ; Thornsteinsson, Thorvaldur ; Tordoir, Narcisse ; Tuymans, Luc ; Veneman, Peer ; Vermeulen, Alex ; Visch, Henk ; Vlugt, Harald ; de Wint, Rudi van ; Zwerver, Ton
ind. tent., gr. tent. per kunstenaar
Nederlands
boek