On the move : V jaar hedendaagse kunst in het Cultuurcentrum Brugge. - Debal, Sonia; Dewilde, Michel; Roose, Yves; Willaert, Philip (Brugge : Cultuurcentrum Brugge, 2001)
Dit boekwerkje is enkel een summier en suggestief overzicht van 5 jaar actief tentoonstellingsbeleid.
Fabre, Jan ; Raveel, Roger ; Lauwaert, Beatrijs ; Feyzdjou, Chohreh ; Chadwick, Helen ; Mistiaen, Carlo ; Burkhart, Kathe ; Dewaele, Daniel ; Gómez, Susy ; Charlier, Jacques ; Delvoye, Wim ; van Munster, Jan ; Heirman, Rony ; Buggenhout, Peter ; Witkin, Joel-Peter ; Girls ? Bad Girls ; Roet, Lisa ; Decker, Simone ; Schärf, Uta ; Clinckx, Christine
Tentoonstellingslijst (1995-2002) & Lijst publicaties [3 p.]
Nederlands
boek