Triënnale voor hedendaagse kunst aan zee : Beaufort 2003 : kunst aan zee. - Bussche, Willy Van Den; Jaspaert, Piet; Pertry, Gunter (Oostende : vzw Ku(n)st, 2003)
In De Panne - Sint-Idesbald - Koksijde - Oostduinkerke - Nieuwpoort - Westende - Middelkerke - Oostende - De Haan - Wenduine - Blankenberge - Zeebrugge en Knokke-Heist vangen kunstenaars uit binnen- en buitenland de zee in al haar facetten, dansend met de omgeving, inspelend op het gemeend unieke van elke kustgemeente. De kust wordt één groot openluchtspektakel, een uniek kunstparcours waar je kunt van nippen, proeven en laveloos genieten. De kust wordt kunst.
Baudrexel, Florian ; Braeckman, Dirk ; De Bruyckere, Berlinde ; Charlier, Jacques ; Claus, Hugo ; Cracking Art ; Delvoye, Wim ; Esser, Elger ; Fabre, Jan ; Gormley, Antony ; Zhang Huan ; Jianguo, Sui ; Kapoor, Anish ; Koch, Matthias ; Köker, Azade ; Lafontaine, Marie-Jo ; Lentink, Gerhard ; Mach, David ; Mahieu, Didier ; Marcaccio, Fabian ; Meynen, Christian ; Muyle, Johan ; Panamarenko ; Poirier, Anne & Patrick ; Raveel, Roger ; Roosen, Maria ; Ruff, Thomas ; Siltberg, Lars ; Spoerri, Daniel ; Tahon, Johan ; Ullrich, Jens ; Vanmechelen, Koen ; Visch, Henk ; Vitali, Massimo ; Winter & Hörbelt
2 ex. : 240 p. + 39 p. Wandelgids
biog. per kunstenaar
Nederlands
Exhibition. Triënnale voor hedendaagse kunst aan zee : Beaufort : Kunst aan zee. verschillende locaties. PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) Oostende, 04.06.2003 - 28.09.2003. De Panne, Sint-Idesbald, Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Westende, Middelkerke, Oostende, De Haan, Blankenberge, Zeebrugge, Knokke-Heist
boek
Keywords: West-Vlaanderen