B-sites : Over de plaats van een kunst- en onderzoekscentrum te Brussel. - Blotkamp, Carel; Borret, Kristiaan; Breitwieser, Sabine; Davidts, Wouter; De Clercq, Dieter; Douroux, Xavier; Geronnez, Alain; Gielen, Pascal; González-Sancho, Eva; Graw, Isabelle; Grutman, Rainier; Hou, Hanru; et al. (Brussel : Brussel 2000, 2000)
Deze publicatie begeleidt het project genaamd De Studie naar een Kunst- en Onderzoekscentrum te Brussel. Het stelt de vraag naar de plaats van een nieuw centrum voor hedendaagse beeldende kunst in Brussel, en verzamelt daartoe 31 bijdrages in woord en beeld.
2 ex. : ned. = frans
biog. auteurs p. 86-87
Frans
Nederlands
boek