... aan het werk : een overzicht van toegekende startsubsidies, werkbeurzen en projectsubsidies aan professionele beeldend kunstenaars uit Dordrecht in de jaren 1998 en 1999. - Barel, Jan; Blommaert, M.J., Rinus; Brands, Corrie; Kraaijeveld, Ton; Kunkeler, Trudy; Laterveer, Sabijn; Meesters, Saskia; Membrandt; Pool, Anna; Rijnaard, Margit; Staf, Marita; Timmer, Jan; et al. (Dordrecht : Centrum Beeldende Kunst, 2000)
van Broekhoven, Saskia ; Laterveer, Sabijn ; de Man, Hanno ; de Kok, Gerard Frank ; Meesters, Saskia ; Rijnaard, Margit ; Barel, Jan ; van Dalen, Ton ; van Hal, Diana ; Pool, Anna ; Blommaert, M.J. (Rinus) ; Brands, Corrie ; van Dalen, Henk ; Membrandt ; Staf, Marita ; Traarbach, Gerard ; de Visser, Bea ; de Jong, Anja ; Kraaijeveld, Ton ; Kunkeler, Trudy ; Timmer, Jan
Nederlands
... aan het werk, een keuze van in 1998 en 1999 toegekende startsubsidies, werkbeurzen en projectsub, Centrum Beeldende Kunst, Dordrecht, van 11 mei t/m 4 juni 2000
boek
Keywords: Dordrecht