Tweejaarlijkse prijs voor beeldende kunst van de Provincie West-Vlaanderen 1998, Tweejaarlijkse prijs voor architectuur van de Provincie West-Vlaanderen 1998. - Bossier, Jan; Bossier, Ruth; Brutin, Hugo; Coussée, Ralf; De Vos, Johan; Defreyne, Gerrit; Desmet, Filip; Engels, Waldo; Laethem, Johan; Michels, Viviane; Schotte, Monique; Swaelens, Magali; et al. (Brugge : Provincie West-Vlaanderen, 1999)
Bossier, Jan ; Bossier, Ruth ; Debrauwer, Lieven ; Desmet, Bernadette ; Desmet, Filip ; Engels, Waldo ; Gheysen, Jo ; Michels, Viviane ; Schotte, Monique ; Swaelens, Magali ; van der Veken, Jurgen ; Vande Veire, Maud ; Vandeweghe, Hans ; Vankeirsbilck, Koen ; Vercaemer, Stephan ; Vercruysse, Frederik ; Verfaillie, Marieke ; Verhaeghe, Jan ; Vollekindt, Robert ; Cousée, Ralf ; Laethem, Johan ; Vermoortel, Hendrik
biog., tent., prijzen, p. 66-71
Nederlands
Tweejaarlijkse prijs voor beeldende kunst van de provincie West-Vlaanderen 1998, Lagunahall, Knokke-Heist, 30 oktober - 5 december 1999 / Kapel van de Groeningeabdij, Krotrijk, 5 februari - 5 maart 2000
boek
Keywords: West-Vlaanderen