KIN MOTO na Bruxelles : quand Kinshasa réchauffe Bruxelles = als Kinshasa Brussel verwarmt - Bongo Gilungula, Joseph; Badibanga Ne Mwine, Célestin; Salesse, Pascale; Stad Brussel, Dienst Cultuur (Brussel : Brussel-Musea-Tentoonstellingen vzw, 2003)
Benga, Cheri ; Bodo ; Boduka, Alain ; Cherin, Cheri ; Kumbi, Ange ; Lusavuvu ; Mfumu'eto ; Moke ; Moke fils ; Muyle, Johan ; Pap'emma ; Samba, Cheri ; Shula ; Simaro, Sim ; Syms
Frans en Nederlands
Exhibition. KIN MOTO na Bruxelles : quand Kinshasa réchauffe Bruxelles = als Kinshasa Brussel verwarmt. Stadhuis Brussel. Stad Brussel Dienst Cultuur. 2003-05-06. 2003-09-14
boek