Young Artists (selected by) Lex ter Braak 1998-2000. - Braak, Lex ter; Witte Zaal Sint-Lucas, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2001)
Dit is een project van de Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, Sint Lucas Beeldende Kunst Gent. Dit project biedt kunstenaars die de laatste drie jaar aan het departement afstudeerden de mogelijkheid hun beeldend werk voor te stellen aan een extern curator.
Nederlands
Young Artists (selected by) Lex ter Braak, Witte Zaal, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 31.05.2001- 01.07.2001
boek
Keywords: Brondeel, Emily; Cloquet, Marie; Denys, Christophe; Dewilde, Hadelijn; Nauwelaerts, Eva; Oorlynck, Tynni; Schildermans, Ingrid; Strobbe, Frederiek; Van Neck, Linda