Jaagpad. - Gerlach, Eva; Exhibition. Marianne Aartsen : Passages. Stedelijk Museum Roermond. 2003-02-23. 2003-06-09 (Maastricht : Glance-aside, 2003)
Bijna al het beeldend werk van Marianne Aartsen in Jaagpad ontstond naar aanleiding van een drietal langere soloreizen, 2000, 2001 en 2002 door West-Afrika (Mali). Bij deze werken maakte Eva Gerlach gedichten.
Nederlands
boek
Keywords: Aartsen, Marianne