Europees Modernisme : de collectie van het Muzeum Sztuki Lódz. - Museum voor Schone Kunsten Gent; Baron, Jacobs; Borusiewicz, Miroslaw; Kostro, Robert (Brussel : Europalia, 2001)
Albuquerque, Lita ; Arp, Hans (Jean) ; Baj, Enrico ; Baumeister, Willi ; Charchoune, Serge ; Chodasiewicz-Grabowska, Wanda ; Chwistek, Leon ; Czyzewski, Leon ; Delaunay, Sonia ; Dill, Laddie John ; van Doesburg, Theo ; Ernst, Max ; Eversley, Frederick ; Francis, Sam ; Georges, Claude ; Goode, Joe ; Gorin, Jean ; Grabowski, Stanislaw ; Hélion, Jean ; Hiller, Karol ; Huszar, Vilmos ; Jackson, Richard ; Joostens, Paul ; Kobro, Katarzyna ; Leger, Fernand ; Léger, Nadia ; Lurçat, Jean ; Marcoussis, Louis ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Mc Caferty, Jay D. ; Mortensen, Richard ; Moses, Ed ; Nicz-Borowiak, Maria ; Orr, Eric ; Ozenfant, Amédée ; Pang, Liga ; Pashgian, Helen ; Prampolini, Enrico ; Rabinowitch, David ; Rafajlovic, Aleksandar ; Schiess, Hans Rudolf ; Schwitters, Kurt ; Seligmann, Kurt ; Sharits, Paul ; Shelton, Peter ; Shire, Peter ; Sonnier, Keith ; Stazewski, Henryk ; Strzeminski, Wladyslaw ; Szczuka, Mieczyslaw ; Taeuber-Arp, Sophie ; Todd, Michael ; Valentine, Devain ; Valmier, Georges ; Vangelisti, Paul ; Vantongerloo, Georges ; Vasarely, Victor ; Viseux, Claude ; Werkman, Hendrik Nicolaas ; Witkiewicz, Stanislaw Ignacy ; Zalewski, Stanislaw
Europolia 2001 Polska
biog. p. 93-95
Nederlands
Europees Modernisme : de collectie van het Museum Sztuki Lódz, MSK - Museum voor Schone Kunsten, Gent, 10 oktober tot 30 december 2001
boek
Keywords: Polen