Kunstroute Hengelo - Tunnelroute : Beeldende kunst en Architectuur. - Breitbarth, Peggie (Hengelo : Stichting HeArtpool, 1998)
De kunstroute Hengelo is één va de initiatieven van Stichting HeArtpool die financieel mogelijk wordt gemaakt door haar deelne(e)m(st)ers. Zij gaat bestaan uit wandel- en fietsroutes langs beeldende kunst en bijzondere architectuur in de openbare ruimte van de gemeente Hengelo.
Benschop, W. ; van den Berg, Cees ; de Bruin, Pi ; Van Dijk, Pier ; Dudok, W. ; van Eijl, Jan ; Elzinga, W. ; de Gruil, Hans ; Hendriks, Berend ; Hoogstad, Jan ; Kind, Willem ; van der Linden, Dick ; Meinen, Bert ; Moll, J. ; Posthumus Meyes, C. ; Reinders, Harry ; Scheffer, Ubbo ; Schelling, H. ; Stolk, Martin ; Strobos, Evert & Karel ; Tieman, Henk ; Varkevisser, Ernst ; Visser, Carel ; Willems, Jos ; van Zweden, Pierre
Nederlands
boek
Keywords: Hengelo