Kruispunten : Kunst na '45 in België : een selektie uit het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent en uit het Kunstpatrimonium van de stad Lokeren. - Hoet, Jan; Magherman, Herman (Gent Lokeren : Commissie Kunstpatrimonium Lokeren Museum van Hedendaagse Kunst Gent SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 1980)
Van den Abbeel, Jan ; Alechinsky, Pierre ; Van Anderlecht, Englebert ; Bertrand, Gaston ; Bogaert, André ; Bogart, Bram ; Broodthaers, Marcel ; Burssens, Jan ; Cortier, Amédée ; Cox, Jan ; D'Haese, Roel ; Decock, Gilbert ; Degobert, Guy ; Delvaux, Paul ; Elias, Etienne ; Gentils, Vic ; Goeters, Romain ; Van Hoeydonck, Paul ; De Keyser, Raoul ; Landuyt, Octave ; Van Lint, Louis ; Lohaus, Bernd ; Maeyer, Marcel ; Magritte, René ; Mara, Pol ; Mesens, E.L.T. ; Mortier, Antoine ; Panamarenko ; Peire, Luc ; Plompen, Willy ; Raveel, Roger ; Reinhoud ; Servranckx, Victor ; Van Severen, Dan ; De Smet, Yves ; Smets, Michel ; Van Snick, Philippe ; Wéry, Marthe ; Wittevrongel, Roger ; Wyckaert, Maurice
Nederlands
Kruispunten : Kunst na '45 in België, VVV-Cultuurgemeenschap vzw Lokeren, 20 september - 20 oktober 1980
boek
Keywords: België