Cultureel Jaarboek - Provincie Oost-Vlaanderen 1998 : 52e Jaargang. - Balthazar, Herman; De Vos, Jozef; Hertmans, Stefan; Heyrman, Peter; Van Der Meiren, Jean-Pierre; Ruys, Robert; Seynaeve, Katrien; Vercamer, Alexander; de Nef, Dirk (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen - Provinciale Dienst voor Cultuur, 2000)
Inhoudstafel : Administratief gedeelte ; Taal en letterkunde ; Bibliotheekwezen ; Podiumkunsten ; Muziek ; Beeldende kunsten, vormgeving en film ; Geschiedenis ; Volksontwikkelingswerk ; Culturele Projecten en sponsoring publicaties ; Gemeentelijk cultureel werk ; Culturele uitwisseling ; Caermersklooster - Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur ; Museumwezen ; In Memoriam
Servais, Raoul ; de Perre, Harold Van ; De Blieck, Marc ; Musschoot, Griet ; Bogart, Thomas ; Huyghe, Thomas ; Borremans, Michaël ; Labath, Frans ; de Malssche, Paul ; Brems, Walter ; De Middeleer, Dirk ; Van Houtte, Frank ; Decq, Bart ; Dekimpe, Nicole ; Lenssens, Monika ; Ruys, Christophe ; Braeckman, Dirk ; Mistiaen, Carlo ; Delrue, Erik ; de Clerck, Did
Nederlands
boek
Keywords: Collectie Provincie Oost-Vlaanderen