Het kleurrijke wit : Dialogen tussen dichter en plastische kunst. - de Vrieze, Gerda; Hoet, Jan; de Vrieze, Gerda (Gent: [s.n.], 1986)
Deze reeks bevat 40 gedichten die alle geïnspireerd zijn op werken tentoongesteld in het Museum van Hedendaagse Kunst, Gent en dit tijdens de periode 1978-1980.
Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Buri, Samuel ; Burssens, Jan ; Charlier, Jacques ; Dimitrijevic, Braco ; van Elk, Ger ; Gentils, Vic ; Geys, Jef ; Hantaï, Simon ; Jacquet, Alain ; Jones, Allan ; De Keyser, Raoul ; Klein, Yves ; Leisgen, Barbara & Michael ; Lohaus, Bernd ; Maeyer, Marcel ; Matthys, Danny ; Nauman, Bruce ; Oppenheim, Dennis ; Raveel, Roger ; Raynaud, Jean Pierre ; Richter, Gerd ; Rückriem, Ulrich ; Van Severen, Dan ; De Smet, Yves ; Tadini, Emilio ; Tuttle, Richard ; Verheyen, Jef ; Wintersberger, Lambert Maria
Biog., prijzen, poëzie [1 p.] (achterflap)
Uitgegeven in eigen beheer
Nederlands
boek