Emmanuelle Antille : Angels Camp : first songs : four short stories based on the Angels Camp screenplay = quatre nouvelles basées sur le scénario du film Angels Camp. - Antille, Emmanuelle; Exhibition. Emmanuelle Antille : Angels Camp : first songs. Kunsthaus Baselland Muttenz. Bundesamt für Kultur Bern. 2003-01-18. 2003-03-02 (Amsterdam : Artimo Foundation Amsterdam, 2003)
Emmanuelle Antille is geselecteerd voor de komende Biënnale in Venetië. Zij zal in het Zwitserse Paviljoen de uitgebreide installatie Angels Camp presenteren. Deze publicatie presenteert een eerste opzet voor de film Angels Camp. Het boek bevat 18 kleurenfoto's van karakters uit de film (gefotografeerd door Antille tijdens het maken van de film) en vier korte verhalen, geschreven door Antille, gebaseerd op het scenario van Angels Camp. Het boek werd gepresenteerd bij de opening van de tentoonstelling van de foto's van Antille in Kunsthaus Baselland, Muttenz.
Engels
Frans
boek
Keywords: Antille, Emmanuelle