Handen : retrospectie 93-98. - Cherreté, Mon; Jooris, Roland (Aalst : Galerij C. De Vos, 1998)
Galerij C. De Vos opende op 19 september 1993. Voor elke tentoonstelling werd een gedicht geschreven door Mon Cherreté. De artiesten werd gevraagd het gedicht bij hun werk te illustreren.
Angeli, Marc ; Annerel, Stefan ; Decré, Bruno ; De vos, Ignatius ; Fierens, Filip ; Gobyn, Luk ; Goussey, Roel ; Jacobs, Carl ; Schelfhout, Walter ; Vandecatsije, Bernadette ; Borght, Joris Van der ; Vandevijvere, Bart ; Zenon
Handen : retrospectie 93-98, Galerij C. De Vos, Aalst, 1998
Angeli, Marc, eitempera op papier (29,5 x 21,0 cm) gesigneerd en gedateerd 58/100 ex.
Annerel, Stefan, zeefdruk op mica (29,8 x 21,1 cm) gesigneerd en gedateerd 58/100 ex.
Borght, Joris van der, 2 foto's (19,0 x 29,0 cm en 19,0 x 28,9 cm)
Decré, Bruno, print van een schilderij (29,8 x 21,0 cm) gesigneerd
Fierens, Filip, zeefdruk (29,6 x 20,9 cm) gesigneerd 58/100 ex.