Loek Grootjans : Visioen van de overkant. - van Boxtel, H ([S.l.] : P pers, 2002)
Visioenen van de overkant is gebaseerd op een concept van Loek Grootjans ; de tekst is geschreven door Loek Grootjans en H. van Boxtel. De tekst is opgebouwd uit een groot aantal constateringen en elke constatering laat op zijn beurt een deelverzameling zien van wat de mens zoal bezighoudt, in zijn geluk, angst, gruwel, hoop, verlangens, verrukkingen, vuiligheden, obsceniteiten en schunnigheden. Het toont, in de vorm van een litanie, een oeverloze rij van varianten op wijsheden, idioterie, hebzucht, schaamteloosheid e.a. heerlijkheden. Het inventariseert het menselijk succes en falen.
Loek Grootjans : Visioen van de overkant, P Pers, 2002
Nederlands
boek
Keywords: Grootjans, Loek