de 4e Salon van Utrechtse kunstenaars, ontwerpers en fotografen. (Utrecht : Centraal Museum, 2002)
Anutosh ; Arbouw, Rob ; van Asbeck, Jan ; Banning, Jan ; Banovic, Kostana ; van Berkum, Dick ; van Berkum, Margo ; Beukers, Martijn ; Birza, Rob ; Blotkamp, Carel ; Boer, Susan ; de Boer, Ivo ; Bosboom, Melanie ; van den Bosch, Henk ; van Bostelen, Herman ; Bruna, Dick ; Bürer, Mirjam ; Cornelissen, Robbie ; van Dam, Karin ; Dekker, Léon M. ; Engelbregt, Martijn ; Fit, Hanneke ; Franciscus, Frans ; Frydman, Anna ; Gostelie, Emmy ; de Griendt, Martijn van ; Groothuizen, André ; Hagenaar, Jasper ; Halmans, Frank ; De Hel, Wilma Van ; van der Horst, Joris ; Janssen, Rens ; Janssen, Cuny ; de Jong, Jacolien ; Jonker, Peter ; Kastelein, Ienke ; Kerkhof, Jan ; de Kiefte, Oskar ; Klemann, Paul ; Knoth, Robert ; Koldijk, Gerben ; Kürner, Uli ; Kuijer, Ruud ; Kwist, Monique ; de Lange, Wieteke ; van der Ley, Diana ; Lucas, Willem Henri ; Maliepaard, Wiebe ; Miedema, Peter ; Muller, Wessel ; Muurbloem ; Negrijn, Bob ; Ottink, Frans ; Peeperkorn, Bas ; Pielage, André ; van Rooijen, Frank ; Ros, Jan ; Smeets, Tanja ; Sohier, Roland ; Stomps, Niels ; de Vries, Myra ; Vrijdag ; Wartens, Jan W. ; Waters, Mary ; van Zoelen, Paul
Salon van Utrechtse kunstenaars, ontwerpers en fotografe, in Hal 5 van de Kon. Ned. Jaarbeurs, Utrecht van 8 december 2002 tot en met 5 januari 2003. Op iniatief van Centraal Museum, Utrecht.
Nederlands
kunstcatalogus