Transparant en transcendent : Oude kunst uit het Maagdenhuismuseum te Antwerpen en moderne en hedendaagse kunst uit het Museum am Dom te Würzburg. - Lenssen, Jürgen; Museum Maagdenhuis, Antwerpen; Museum am Dom, Würzburg (Antwerpen : Elzenveld, 2002)
Anzinger, Siegfried ; Booz, Helmut ; Caballero, Luis ; Clobes, Carl ; Cremer, Fritz ; Dix, Otto ; Falken, Herbert ; Fetting, Rainer ; Forster, Lothar C. ; Forster, Wieland ; Heisig, Bernhard ; Hoelzel, Adolf ; Hornung, Karl-Heinz ; Hrdlicka, Alfred ; von Jawlensky, Alexej ; Kleinlein, Norbert ; Kollwitz, Kathe ; Lange, Thomas ; Mattheuer, Wolfgang ; Modersohn-Breling, Louise ; Morgner, Michael ; Müller, Josef Felix ; Nadal, Guillem ; Naliwajko, Piotr ; Penck, A.R. ; Poellet, Rolf ; Press, Friedrich ; Rainer, Arnulf ; Rouault, Georges ; Schultze, Bernard ; Schut, Cornelis ; Sitte, Willi ; Stelzmann, Volker ; Stoltz, Rainer ; Stötzer, Werner ; Strawalde ; Süss, Klaus ; Triegel, Michael ; Tübke, Werner ; Uhlig, Max ; Volmer, Steffen ; Warhol, Andy ; Willikens, Ben ; Wolf, Jürgen ; Zechner, Johanes
Nederlands & Engels
Transparant en transcendent / Transparency and Transcendency, Centrum Elzenveld, Antwerpen, 26 oktober - 8 december 2002, Museum Maagdenhuis, Antwerpen
boek