Patrick Merckaert : Integratie. - Magiels, Geerdt; van den Nieuwenhuijzen, Jan ([S.l.] : [s.n.])
Renovatie van de kantoorruimte De Havenbuilding Antwerpen.
biog., gr. tent. ind. tent., projects, references, bibliog. p. 91-92
Engels
Nederlands
boek
Keywords: Merckaert, Patrick; Antwerpen