Madness. - Auer, Hans; Beelen, Yvonne; Bennaars, Richard; Dercon, Chris; Gronert, Frits; Guidi, Chiara; Welling, Wouter; van Berkum, Ans (Rotterdam : Galerie Atelier Herenplaats, 2001)
De expositie Madness toont beeldende kunst die balanceert op de grens tussen de zogenaamde Outsider Art en de reguliere kunst.
Nederlands
Madness, Galerie Atelier Herenplaats, Rotterdam, 05.10.2001 - 04.11.2001. Galerie Atelier Herenplaats maakt deel uit van Stichting Pomeijerkeerkring te Rotterdam. Madness is een uitgave van Galerie Atelier Herenplaats ter gelegenheid van de gelijkname tentoonstelling in TENT en Galerie Herenplaats in Rotterdam. Bij de Madness tentoonstelling is voor het CKV programma van het voortgezet onderwijs een kijkwijzer ontwikkeld, samengesteld door Marieke Vermaas en Frits Gronert.
boek
Keywords: Augustus, Ben; Bade, David; Dingemans, Hein; Hipkiss, Chris; Klemann, Paul; Mooren, Marije; Piromalli, Aldo; De Vos, Christina