Fotografie-Circuit Vlaanderen 2002-2003. - van Broeckhoven, Jan (Antwerpen : Elcker-ik Centrum, 2002)
Deze catalogus werd uitgegeven bij de selectie van het Fotografie-Circuit 2002-2003 dat tot maart 2005 op rondreis zal zijn langs de 16 deelnemende culturele centra en is een co-productie van deze centra.
Nederlands
Fotografie-Circuit Vlaanderen, Elcker-ik Centrum Antwerpen, oktober 2002 t/m maart 2005. Deelnemende centra : Elcker-ik Centrum Antwerpen, c.c. de Warande Turnhout, c.c. Ter Dilft Bornem, Gemeenschapscentrum De Zandloper Wemmel, c.c. Luchtbal Antwerpen, c.c. Zwaneberg Heist-op-den-berg, c.c. Achterolmen Maaseik, c.c. Ter Kommen Hoeselt, c.c. Leopoldsburg Leopoldsburg, c.c. Stroming Evergem-Sleidinge, c.c. Gildhof Tielt, c.c. De Spil Roeselare, c.c. De Brouckere Torhout, c.c. Kruispunt Diksmuide, c.c. 't Ghelandt Menen, c.c. Guldenberg Wevelgem, c.c. Lokeren Lokeren.
boek
Keywords: Cardinaels, Veerle; Degrande, Bart; De Smedt, An; Hannes, Nick; Mels, Michiel; Noel, Thomas; Peters, Wim; Snauwaert, Marie; Van Hoof, Peter; Van Lerbeirghe, Zabine; Wallican, Marc