Perspectives IV. - van Rosmalen, Paul J. ('s Hertogenbosch : Borzo Kunsthandel b.v., 2002)
In de nu voorliggende catalogus Perspectives IV is een aantal schilderijen bijeengebracht, waarbij absolute hoogtepunten uit de 20e eeuwse kunstgeschiedenis, en omspant een periode van 100 jaar van een Mondriaan uit 1902 tot JCJ Vanderheyden uit 2002.
Bissière, Roger ; Calder, Alexander ; van Doesburg, Theo ; Domela, César ; Dufy, Raoul ; Frenken, Ton ; Graubner, Gotthard ; van Hoek, Hans ; van der Leck, Bart ; Marini, Marino ; Moget, Piet ; Mondriaan, Piet ; Nanninga, Jaap ; Popelier, Charles ; Ryan, Michael ; Schoonhoven, Jan ; Spilliaert, Léon ; Trebukova, Masha ; Vanderheyden, JCJ ; van Velde, Bram ; Van Velde, Geer ; Wagemaker, Jaap ; Zadkine, Ossip
Nederlands
Perspectives IV, Borzo Kunsthandel b.v., 's Hertogenbosch, 2002
boek