Watou Poëziezomer 2002 : Tabula : er is alles in de wereld het is alles. - Exhibition. Tabula : er is alles in de wereld het is alles. Watou. vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou. 2002-06-29. 2002-09-08. Poëziezomer Watou i.s.m. S.M.A.K., het Stadsbestuur van Poperinge, de Vlaamse Minister van Cultuur, Dienst Beeldende Kunst, het Vlaams Fonds voor de Letteren, O.C.&W. (Nederland), Stichting LIRA Fonds (Nederland), het Provinciebestuur van West-Vlaanderen, Dienst Cultuur; Barnard, Benno; Bogaert, Paul; Boskma, Pieter; Campert, Remco; Claus, Hugo, 1929-2008; De Block, Lut; De Coninck, Herman; De Crée, Marleen; De Martelaere, Patricia; Deleu, Jozef; Demets, Paul; et al. (Gent Watou : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou, 2002)
Beeldende kunstenaars en dichters uit diverse landen in confrontatie met elkaar en de omgeving.
Kortekaas, Niek ; Vangrunderbeek, Dimitri ; Manders, Mark ; Langelaar, Marije ; Roma Publications ; Harleman, Michel ; Ramette, Philippe ; Tee, Jennifer ; Boltanski, Christian ; Mahéo, Erwan ; Bijl, Guillaume ; Wéry, Marthe ; Körmeling, John ; Serebriakova, Maria (Marsha)
Nederlands
boek