Phil Bloom : Unbreakable. - Monshouwer, Saskia; Arti et Amicitiae, Amsterdam (Amsterdam : Stichting Phil Bloom, 2001)
Phil Bloom stelt een expositie samen : Unbreakable, luidt de titel. De lijst telt 18 namen van vrouwen / kunstenaars.
Bloom, Phil ; Baer, Jo ; Bourgeois, Louise ; Burkhart, Kathe ; Coolen, Caroline ; Dumas, Marlene ; Emmerich, Hadassah ; Janssen, Anya ; Kensmil, Natasja ; Klagsbrun, Viviane ; Lafontaine, Marie-Jo ; Oostvogel, Leoni ; Redjaian, Haleh ; Schleiffert, Charlotte ; Sieverding, Katharina ; Spaans, Dieuwke ; van der Stokker, Lily ; Zwierzynska, Agata
Nederlands
Exhibition. Phil Bloom : Unbreakable. Arti et Amicitiae Amsterdam. Stichting Phil Bloom, 14/12/2001 - 13/01/2002
boek
Keywords: Bloom, Phil