Christian Kieckens : Zoeken - Denken - Bouwen. - Balau, Raymond; Dubois, Marc; Mann, William; Swinnen, Peter; Van Synghel, Koen; Vandermarliere, Katrien; Stedelijk Museum Oud-Hospitaal, Aalst (Gent : Ludion Gent, 2001)
Wie kennismaakt met het werk van Christian Kieckens zal vaststellen dat hij op diverse domeinen actief is . Zijn hele oeuvre heeft een voedingsbodem in onder andere de geschiedenis van de bouwkunst, de beeldende kunst, de fotografie en zelfs de muziek. Deze impulsen uit andere cultuurdisciplines ziet Christian Kieckens als belangrijke en nieuwe openingen in de architectuur. Dankzij deze grote verscheidenheid neemt hij dan ook een unieke positie in binnen het architectenmilieu in Vlaanderen.
Christian Kieckens : Zoeken - Denken - Bouwen, Stedelijk Museum Oud-Hospitaal, Aalst, 30 september - 16 december 2001
medewerkers 1989-2001, prijzen, bibliog., tent. p.141-142
Nederlands
boek
Keywords: Kieckens, Christian